Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406495 - DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406495 - DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand - DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand - 0
406495 - DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand
29,93 €
29,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand
29,93 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE on BaltElec eliit toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest väikestele asjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutamist äärmuslikes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE on planeeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks otsuseks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne ülespanek ja teenindus ning lai toimimispiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE ja veenduda selle 29.93 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 4P 100A PUNANE KÄEPIDE (406495) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
29,93 €
29,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast