Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406490 - DX3 IS 4P 125A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406490 - DX3 IS 4P 125A - Legrand - DX3 IS 4P 125A - Legrand - 0
406490 - DX3 IS 4P 125A - Legrand
28,03 €
28,03 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 4P 125A - Legrand
28,03 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 4P 125A on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 IS 4P 125A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad püsiva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 IS 4P 125A kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 4P 125A tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 4P 125A väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 IS 4P 125A on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged suunised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 IS 4P 125A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige sobivamaks lahenduseks kes püüavad kasutuses olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 IS 4P 125A kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 4P 125A on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 4P 125A, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 IS 4P 125A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 IS 4P 125A by Legrand on soliidne ja tulus lahendus DX3 meistritele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebikaubamaja taskukohase hinnaga DX3 IS 4P 125A ja veenduda selle 28.03 € suures kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 4P 125A (406490) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 4P 125A peamised plussid?

    Toote põhilised voorused hõlmavad selle esmaklassilist efektiivsust, pikka teenindusiga ning vastavust kaasaegsetele turvalisus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub ka sõbraliku hoolduse hõlbustamise ja hooldamise lihtsuse mõttes.

  • Millised on toote tootmistehnilised faktorid?

    Tehnoloogia spetsifikatsioonid võivad mudelist sõltuvalt kõrvale kalduda, kuid tähtsus pööratakse DX3 võimekusele, tootlikkusele, toitepinge ja dimensioonidele. Täpsema info saamiseks otsige toote seadme dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni vastu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 IS 4P 125A toime tulla?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadused eristavad eset konkurentidest?

    DX3 IS 4P 125A firmalt Legrand tõstab esile teis(t)e tootjate ringis tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste juurutamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa nõuetele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 4P 125A hind ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Turuhind on 28.03 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada allahindlust. Käi registreerimas meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 IS 4P 125A-le kehtib garantii?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Tagatise tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või küsida ühendust meie teenindustoega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 4P 125A transport?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba vastuvõttu meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie elupiirkonnast ja soovitava kauba omastamise moodusest.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 IS 4P 125A?

    Tööea pikendamiseks on nõutav regulaarselt läbi viia tehniline hooldus. Pidage kinni valmistaja nõudmisi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi õigeaegselt.

  • Kas DX3 IS 4P 125A on võimeline integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, komplekt on mugavalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisliinide optimeerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 IS 4P 125A teiste Legrand aparaatidega?

    Kaup on välja töötatud laialdast ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand üksustega ja lisaosadega, mis andev kogu süsteemi sujuva integreerimise ja toimimise. Sama tootja seadmete kasutamine soodustab ka remondi ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
28,03 €
28,03 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast