Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406486 - DX3 IS 4P 40A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406486 - DX3 IS 4P 40A - Legrand - DX3 IS 4P 40A - Legrand - 0
406486 - DX3 IS 4P 40A - Legrand
17,02 €
17,02 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 4P 40A - Legrand
17,02 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 4P 40A on BaltElec esmaklassiline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 IS 4P 40A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 IS 4P 40A kasutamist keerulistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 4P 40A tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 4P 40A väljatöötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 IS 4P 40A on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 IS 4P 40A on populaarne erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle õigeks lahenduseks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 IS 4P 40A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 4P 40A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 4P 40A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 4P 40A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kinnitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ümbrusele.

DX3 IS 4P 40A by Legrand on turvaline ja toimiv lahendus DX3 tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne installeerimine ja teenindus ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaima hinnaga DX3 IS 4P 40A ja veenduda selle 17.02 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 4P 40A (406486) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 4P 40A peamised eelised?

    Toote kandev toetused hõlmavad selle tipptasemel toime, võimendatud elutsüklit ning vastavust tänapäevastele turvalisus- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab teistest ka lihtsasti kasutatava töötlemise ja hoolduse aspektist.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid iseloomustused?

    Tehnoloogilised näitajad võivad erinevates mudelites erinevalt varieeruda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 funktsionaalsusele, efektiivsusele, elektrivoolule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema andmed saamiseks saage teada toote inseneri dokumentatsiooni või ülevaate avaldust.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 IS 4P 40A toimetada?

    Toode saab edukalt jagab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised eristavad tunnused eristavad instrumenti konkurentidest?

    DX3 IS 4P 40A firmalt Legrand tõuseb silma paralleelsete vahemikus tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste töölepanekule ja vastavusele rangetele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 4P 40A tasu ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hinnakujundus on 17.02 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnasoodustust. Telli end meie uudisleht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 IS 4P 40A-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, tehnikatootja annab tootele tagatise. Kaitsegarantii tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubamärgist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 4P 40A edastamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba saamist meie pood. Edastamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja kõige sobivama kauba kättesaamise protseduurist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 IS 4P 40A?

    Eluaeg pikendamiseks on tähtis perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Järgige valmistajafirma juhendit seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke profülaktikat ajaliselt.

  • Kas DX3 IS 4P 40A on võimekas integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, aparaat on mugavalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb nimetatud optimaalse lahenduse tootmisüksuste täiustamiseks ja kasvuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 IS 4P 40A teiste Legrand toodetega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand mehhanismidega ja komponentidega, mis loob kogu süsteemi mugava integreerimise ja korrektuse. Sama tootja komplektide kasutamine parandab ka hoolduse ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
17,02 €
17,02 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast