Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406475 - DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406475 - DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand - DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand - 0
406475 - DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand
17,84 €
17,84 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand
17,84 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundus tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutamist rasketes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE kavandamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE on kujundatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks otsuseks kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 meistritele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec väärtusliku hinnaga DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE ja veenduda selle 17.84 € kõrges kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 3P 100A PUNANE KÄEPIDE (406475) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
17,84 €
17,84 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast