Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406470 - DX3 IS 3P 125A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406470 - DX3 IS 3P 125A - Legrand - DX3 IS 3P 125A - Legrand - 0
406470 - DX3 IS 3P 125A - Legrand
16,20 €
16,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 3P 125A - Legrand
16,20 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 3P 125A on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 IS 3P 125A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 IS 3P 125A kasutamist rasketel ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 3P 125A tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 3P 125A arendamisel pöörati suurt tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutussüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 IS 3P 125A on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 IS 3P 125A paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes otsustavad integreeritavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 IS 3P 125A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 3P 125A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 3P 125A, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 3P 125A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See viitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 IS 3P 125A by Legrand on tõestatud ja tulus lahendus DX3 meistritele. Kõrged seadme- omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga DX3 IS 3P 125A ja veenduda selle 16.20 € usaldusväärses kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 3P 125A (406470) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 3P 125A peamised tugevused?

    Toote esmaste eelarvamused hõlmavad selle parimat efektiivsuse, võimendatud elueaks ning vastavust aktuaalsetele turvalisus- ja standarditele. Seade on märkimisväärne ka lihtsa hoolduse hõlbustamise ja teenindamise lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogilised parameetrid?

    Tehnika iseloomustused võivad erinevustes muutuda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, energiakasutusele, elektrivõrgule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema detailide saamiseks kontrollige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või dokumendi andmeid.

  • Milliste rollidega saab DX3 IS 3P 125A toime?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised aspektid panevad silma paistma objekti alternatiividest?

    DX3 IS 3P 125A firmalt Legrand on märgatav võistlejate raames tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele täpsetele Euroopa määrustele. See teeb sellest pikaajalise valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 3P 125A tasu ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 16.20 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada sooduspakkumist. Registreeru meie infokiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 IS 3P 125A-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Tagatise tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või pöörduda ühendust meie kliendikontaktiga, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 3P 125A kättetoimetamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuandmist meie ladu. Kohalevedamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elupiirkonnast ja valitud kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 IS 3P 125A?

    Kasutamisaja pikendamiseks on vajalik perioodiliselt läbi viia toote hooldus. Seadke esikohale tootja poolt ettekirjutusi seadme hoolduseks ja viige läbi vajalikke ennetustööd ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 IS 3P 125A on kohane integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, instrument on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisüksuste koosolekuteks ja suurendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 IS 3P 125A teiste Legrand aparaatidega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand komponentidega ja seadmete osadega, mis annab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töötamise. Sama tootja mehhanismide kasutamine lihtsustab ka korrastamise ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
16,20 €
16,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast