Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406466 - DX3 IS 3P 40A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406466 - DX3 IS 3P 40A - Legrand - DX3 IS 3P 40A - Legrand - 0
406466 - DX3 IS 3P 40A - Legrand
11,20 €
11,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 3P 40A - Legrand
11,20 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 3P 40A on BaltElec superior toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest pisiasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 IS 3P 40A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud substsantsid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 IS 3P 40A kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 3P 40A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 3P 40A välja arendamisel pöörati suurt tähelepanu turvameetmetele. Ühtivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 IS 3P 40A on arendatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 IS 3P 40A leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle parimaks ettevõtete jaoks kes otsustavad olemasolevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 IS 3P 40A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 3P 40A on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 3P 40A, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 3P 40A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See tähistab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 IS 3P 40A by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 tegijatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes oludes. Ära jäta kaotamata võimalust osta online-pood soodsaima hinnaga DX3 IS 3P 40A ja veenduda selle 11.20 € parimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 3P 40A (406466) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 3P 40A peamised kasu?

    Toote olulised tugipunktid hõlmavad selle ülimat efektiivsust, kestvat eluea ning vastavust kaasaegsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade eristub ka lihtsa töötamise ja korrashoiu mõttes.

  • Millised on toote tehnoloogilised faktorid?

    Tehnoloogia faktorid võivad variatsioonide kaupa muutuma, kuid tähtsus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, tootlikkusele, toitepinge ja proportsioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks uurige toote tehnika dokumentatsiooni või näitajate vastu.

  • Milliste rollidega saab DX3 IS 3P 40A läbi viia?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised eripärad eraldavad eset paralleelsetest mudelitest?

    DX3 IS 3P 40A firmalt Legrand paistab silma teis(t)e tootjate grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutusel ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa seadustele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 3P 40A kulu ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hind on 11.20 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnasoodust. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 IS 3P 40A-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Garantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt brändist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida ühendust meie klienditoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 3P 40A kättetoimetamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba sissevõtmist meie poest. Edastamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja kõige sobivama kauba omastamise metoodikast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 IS 3P 40A?

    Eluea pikendamiseks on vajalik regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades vastavalt tootja poolt ettekirjutusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige ellu vajalikke ennetamise tegevusi etteantud ajal.

  • Kas DX3 IS 3P 40A suudab integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, mehhanism on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja kasvuks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 IS 3P 40A teiste Legrand komponentidega?

    Komplekt on välja töötatud kohandatud ühilduvust eeldades koos teiste Legrand lahendustega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi kiire integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kergendab ka hoolduse ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
11,20 €
11,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast