Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406460 - DX3 IS 3P 40A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406460 - DX3 IS 3P 40A - Legrand - DX3 IS 3P 40A - Legrand - 0
406460 - DX3 IS 3P 40A - Legrand
15,20 €
15,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 3P 40A - Legrand
15,20 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 3P 40A on BaltElec eliit toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest detailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 IS 3P 40A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Koostamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud lahendus tagavad eluea ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 IS 3P 40A kasutamist raskeid ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 3P 40A tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 3P 40A väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 IS 3P 40A on planeeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 IS 3P 40A on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle soodsaks ettevõtetele kes vajavad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 IS 3P 40A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 3P 40A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 3P 40A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 3P 40A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

DX3 IS 3P 40A by Legrand on turvaline ja toimiv lahendus DX3 meistritele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikakeskus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 IS 3P 40A ja veenduda selle 15.20 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 3P 40A (406460) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 3P 40A peamised eelised?

    Toote esmaste voorused hõlmavad selle tipptasemel töövõimet, kauakestvat teenindusiga ning vastavust praegustele kaitse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on märkimisväärne ka arusaadava kasutamise käepärasuse ja teenindamise võrdluses.

  • Millised on toote tehnoloogia indeksid?

    Tootmistehnilised omaduste võivad tüüpide kaupa muutuda, kuid fookus pööratakse DX3 võimalustele, jõudlusele, elektrivoolule ja gabariitidele. Täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või analüüsi avaldust.

  • Milliste kohustustega saab DX3 IS 3P 40A toime tulla?

    Toode saab edukalt toimetada selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomujooned muudavad erinevaks eksponaati asendusmudelitest?

    DX3 IS 3P 40A firmalt Legrand tõuseb esile teis(t)e tootjate piirkonnas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutusel ja vastavusele kohustuslikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest pikaajalise valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 3P 40A rahaline väärtus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Maksumus on 15.20 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Pane kirja meie postiteade, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 IS 3P 40A-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantiitingimuse. Vastutuse garanti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändinimest ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või saada ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 3P 40A üleandmine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba läbivaatamist meie punktist. Saadetise tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha piirkonnast ja soovitava kauba omastamise protseduurist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 IS 3P 40A?

    Kasutustsükli pikendamiseks on tarvilik pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Järgides valmistajafirma juhendit seadme hoolitsemiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajaliselt.

  • Kas DX3 IS 3P 40A on suuteline integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, vidin on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb neist kompleksse lahenduse tehnoloogiliste kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 IS 3P 40A teiste Legrand komplektidega?

    Komplekt on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand toodete ja lisaosadega, mis pakub kogu süsteemi mugava integreerimise ja kindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine lihtsustab ka jälgimist ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
15,20 €
15,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast