Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406455 - DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406455 - DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand - DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand - 0
406455 - DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand
13,73 €
13,73 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE - Legrand
13,73 €
KKK ja lisateave

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest elementidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutamist rasket ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE välja arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE on arendatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle iseärasustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle täiuslikuks ettevõtete valikuks kes otsivad kasutuses olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE by Legrand on kvaliteetne ja mõjus lahendus DX3 meistritele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE ja veenduda selle 13.73 € garanteeritud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON 2P 100A PUNANE KÄEPIDE (406455) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
13,73 €
13,73 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast