Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406450 - DX3 IS 2P 125A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406450 - DX3 IS 2P 125A - Legrand - DX3 IS 2P 125A - Legrand - 0
406450 - DX3 IS 2P 125A - Legrand
15,20 €
15,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 2P 125A - Legrand
15,20 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 2P 125A on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 IS 2P 125A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 IS 2P 125A kasutamist raskeid ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 2P 125A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 2P 125A välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 IS 2P 125A on väljatöötatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 IS 2P 125A kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle parimaks lahenduseks ettevõtetele kes soovivad kasutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 IS 2P 125A kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 2P 125A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 2P 125A, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 2P 125A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnale.

DX3 IS 2P 125A by Legrand on kvaliteetne ja efektiivne lahendus DX3 tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja puhastus ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga DX3 IS 2P 125A ja veenduda selle 15.20 € parimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 2P 125A (406450) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 2P 125A peamised tugevused?

    Toote tähendusrikkad tugipunktid hõlmavad selle kvaliteetset toimekust, võimendatud teenindusaega ning vastavust moderne kaitsemeetmete ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on erinev ka sõbraliku hooldamise ja hooldamise arvestades.

  • Millised on toote seadme näitajad?

    Tehnika parameetrid võivad seeriati erinevalt varieeruda, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 funktsioonidele, energiakasutusele, elektrilise pinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema selgituse saamiseks küsige toote tehnoloogia dokumentatsiooni või ülevaate juhiseid.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 IS 2P 125A toimetada?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised omadused defineerivad eksponenti asendusmudelitest?

    DX3 IS 2P 125A firmalt Legrand silma paistab teis(t)e tootjate vahemikus tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste integreerimisele ja vastavusele karmidele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 2P 125A tasu ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnakujundus on 15.20 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodustust. Pane end kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 IS 2P 125A-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele tagatise võimaluse. Kaitse tingimused võivad kõikuda sõltuvalt brändist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või võtta ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 2P 125A edastamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba omaksvõttu meie ladu. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie kohast ja valitu kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 IS 2P 125A?

    Eluaeg pikendamiseks on ülitähtis regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia tehniline hooldus. Kohandudes valmistajafirma ettekirjutusi seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid õigeaegselt.

  • Kas DX3 IS 2P 125A on sobiv integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, seade on hästi integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest optimaalse lahenduse protsesside uuendamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 IS 2P 125A teiste Legrand komponentidega?

    Aparaat on välja töötatud täpset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand vidinatega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja lahenduste kasutamine kergendab ka hoolduse ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
15,20 €
15,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast