Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406447 - DX3 ON 2P 63A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406447 - DX3 ON 2P 63A - Legrand - DX3 ON 2P 63A - Legrand - 0
406447 - DX3 ON 2P 63A - Legrand
9,35 €
9,35 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON 2P 63A - Legrand
9,35 €
KKK ja lisateave

DX3 ON 2P 63A on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 ON 2P 63A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Produktsioonis kasutatud substsantsid ja läbimõeldud välimus tagavad pikaajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 ON 2P 63A kasutamist ekstreemsetes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON 2P 63A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON 2P 63A disainimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusnormidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 ON 2P 63A on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged reeglid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 ON 2P 63A paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle optimaalseks otsuseks kes eelistavad kasutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 ON 2P 63A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON 2P 63A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON 2P 63A, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 ON 2P 63A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 ON 2P 63A by Legrand on turvaline ja võimas lahendus DX3 töötajatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus taskukohase hinnaga DX3 ON 2P 63A ja veenduda selle 9.35 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON 2P 63A (406447) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 ON 2P 63A peamised eelised?

    Toote esmaste eelised hõlmavad selle märkimisväärset optimaalsust, kestvat kasutuskestvust ning vastavust nüüdisaegsetele kindlus- ja standarditele. Seade paistab silma ka sõbraliku töökindluse ja hooldamise lihtsuse läbi.

  • Millised on toote tehnoloogilised tunnused?

    Tehnoloogilised näitajad võivad tüübit sõltuvalt eristuma, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 tunnustele, efektiivsusele, elektrilise potentsiaali ja gabariitidele. Täpsema detailide saamiseks uurige toote tehnika dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni sisu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 ON 2P 63A suudab?

    Toode saab edukalt saavutada selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised eristavad tunnused muudavad erinevaks eksponenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 ON 2P 63A firmalt Legrand on eristatav sarnaste toodete hulgas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 ON 2P 63A kulu ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 9.35 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada hinnasoodust. Telli end meie infokiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 ON 2P 63A-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt tootemargist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 ON 2P 63A kohalesaatmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuvõtmist meie poest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie piirkonnast ja välja valitud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 ON 2P 63A?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik korduvasti läbi viia toote hooldus. Teostades vastavalt valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hoolitsemiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ajastatud.

  • Kas DX3 ON 2P 63A on kohane integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, mehhanism on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb neist optimaalse lahenduse tootmisprotsesside täiustamiseks ja kasvuks.

  • Kui kuidas sobib DX3 ON 2P 63A teiste Legrand toodetega?

    Kaup on välja töötatud täiuslikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand üksustega ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komplektide kasutamine võimaldab ka jälgimist ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
9,35 €
9,35 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast