Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406439 - DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406439 - DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand - DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand - 0
406439 - DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand
10,68 €
10,68 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand
10,68 €
KKK ja lisateave

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA on BaltElec tipptasemel toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest elementidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA kasutamist rasketes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvameetmetele. Sobivus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA on ehitatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged suunised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks otsuseks kes otsustavad käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA by Legrand on stabiilne ja tõhus lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne korraldamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes oludes. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA ja veenduda selle 10.68 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ON 2P 40A KOOS INDIKAATORIGA (406439) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
10,68 €
10,68 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast