Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406436 - DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406436 - DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand - DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand - 0
406436 - DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand
11,98 €
11,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA - Legrand
11,98 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA on BaltElec superior toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA loomisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA on formuleeritud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks lahenduseks kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka maailmale.

DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA by Legrand on turvaline ja toimiv lahendus DX3 meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikapood soodsa hinnaga DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA ja veenduda selle 11.98 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 2P 20A KOOS INDIKAATORIGA (406436) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
11,98 €
11,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast