Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406420 - DX3 IS 1P 40A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406420 - DX3 IS 1P 40A - Legrand - DX3 IS 1P 40A - Legrand - 0
406420 - DX3 IS 1P 40A - Legrand
3,64 €
3,64 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 1P 40A - Legrand
3,64 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 1P 40A on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest üksikasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 IS 1P 40A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 IS 1P 40A kasutamist komplitseeritud ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 1P 40A tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 1P 40A välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 IS 1P 40A on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 IS 1P 40A paistab silma erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle täiuslikuks lahenduseks ettevõtetele kes soovivad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 IS 1P 40A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 1P 40A on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 1P 40A, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 IS 1P 40A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ümbrusele.

DX3 IS 1P 40A by Legrand on usaldusväärne ja tulus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigaldamine ja kontroll ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebikaubamaja konkurentsivõimelise hinnaga DX3 IS 1P 40A ja veenduda selle 3.64 € kõrges kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 1P 40A (406420) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 1P 40A peamised eelised?

    Toote esmaste voorused hõlmavad selle suurepärast saavutust, pikka kasutamisaega ning vastavust tänapäevastele ohutus- ja standarditele. Seade paistab teistest ka mugava hooldamise ja teenindamise mõttes.

  • Millised on toote seadme parameetrid?

    Mehaanilised kirjeldused võivad tüüpide kaupa eristuma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 funktsionaalsusele, võimekusele, pingelisele koormusele ja välismõõtmetele. Täpsema andmed saamiseks saage teada toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või andmestiku sisu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 IS 1P 40A ellu viia?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised eripärad tõstavad esiplaanile kaupa asendustest?

    DX3 IS 1P 40A firmalt Legrand tõuseb esile teis(t)e tootjate ringis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate kasutamisele ja vastavusele karmidele Euroopa direktiividele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 1P 40A maksumus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 3.64 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnaalandust. Pane kirja meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 IS 1P 40A-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Garantiiaja tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubatoote margist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust võtta ühendust meie klienditoega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 1P 40A kättetoimetamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastuvõttu meie kauplusest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukohast ja valitud kauba käesoleku protseduurist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 IS 1P 40A?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on essentsiaalne perioodiliselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidage kinni valmistajafirma juhendit seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi sobival ajal.

  • Kas DX3 IS 1P 40A on kohane integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, üksus on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb siis efektiivse lahenduse tootmisprotsesside parandamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 IS 1P 40A teiste Legrand seadmetega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand komplektidega ja ühikutega, mis loob kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine võimaldab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
3,64 €
3,64 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast