Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406411 - DX3 IS 1P 40A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406411 - DX3 IS 1P 40A - Legrand - DX3 IS 1P 40A - Legrand - 0
406411 - DX3 IS 1P 40A - Legrand
6,32 €
6,32 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 1P 40A - Legrand
6,32 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 1P 40A on BaltElec ülim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 IS 1P 40A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Ehitusel kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad püsiva ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 IS 1P 40A kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 1P 40A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 1P 40A välja arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 IS 1P 40A on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged suunised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 IS 1P 40A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 IS 1P 40A kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 1P 40A on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 1P 40A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 IS 1P 40A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See näitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 IS 1P 40A by Legrand on tõestatud ja tõhus lahendus DX3 tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3 IS 1P 40A ja veenduda selle 6.32 € parimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 1P 40A (406411) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 1P 40A peamised tugevused?

    Toote valitsevad tugevused hõlmavad selle esmaklassilist tõhusust, pikemat elueaks ning vastavust nüüdisaegsetele ohutuse ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab teistest ka lihtsa kasutamise hõlpsuse ja järelevalve läbi.

  • Millised on toote tehniliste indeksid?

    Tehnoloogilised spetsifikatsioonid võivad erinevustes muutuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 operatsioonidele, energiatarbele, elektrienergiale ja füüsilisele ulatusele. Täpsema info saamiseks otsige toote mehaanilised dokumentatsiooni või näitajate avaldust.

  • Milliste funktsioonidega saab DX3 IS 1P 40A toimetada?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadusjooned teevad eriliseks objekti teistest toodetest?

    DX3 IS 1P 40A firmalt Legrand tõuseb silma teis(t)e tootjate ringis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendusele ja vastavusele rangetele Euroopa standarditele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 1P 40A kulu ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahakulu on 6.32 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada allahindlust. Pane end kirja meie uudisinfo, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 IS 1P 40A-le kehtib tagatis?

    Jah, tootja annab tootele garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 1P 40A kohalevedu?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba läbivaatamist meie asutusest. Edastamise tingimused ja maksumus on määratud teie elukoha ja valitud kauba käesoleku vormist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 IS 1P 40A?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on tarvilik perioodiliselt läbi viia tehniline hooldus. Seadke esikohale tootja soovitusi seadme korraldamiseks ja teostage vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas DX3 IS 1P 40A on sobiv integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb siis kompleksse lahenduse tootmisprotsesside uuendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 IS 1P 40A teiste Legrand komplektidega?

    Komplekt on välja töötatud kohandatud ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komplektidega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja vidinate kasutamine kergendab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
6,32 €
6,32 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast