Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406400 - DX3 IS 1P 16A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406400 - DX3 IS 1P 16A - Legrand - DX3 IS 1P 16A - Legrand - 0
406400 - DX3 IS 1P 16A - Legrand
5,16 €
5,16 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 IS 1P 16A - Legrand
5,16 €
KKK ja lisateave

DX3 IS 1P 16A on BaltElec tipptasemel toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 IS 1P 16A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Koostamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikema ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 IS 1P 16A kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 IS 1P 16A tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 IS 1P 16A loomisel pöörati erilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 IS 1P 16A on planeeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged määrused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 IS 1P 16A on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omaseid jooni saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle soodsaks variandiks kes otsustavad käitatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 IS 1P 16A kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 IS 1P 16A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 IS 1P 16A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 IS 1P 16A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kaasneb, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 IS 1P 16A by Legrand on kvaliteetne ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood hea hinnaga DX3 IS 1P 16A ja veenduda selle 5.16 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 IS 1P 16A (406400) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 IS 1P 16A peamised eelised?

    Toote keskse tugipunktid hõlmavad selle suurt toime, pikendatud kasutuskestvust ning vastavust aktuaalsetele kaitse- ja kvaliteetnormidele. Seade on eriline ka mugava töötamise ja hoolduse arvestades.

  • Millised on toote tehniliste näitajad?

    Tootmistehnilised tunnused võivad erinevustes olla varieeruv, kuid fookus pööratakse DX3 toimingutele, efektiivsusele, elektrivõrgule ja mõõtmetele. Täpsema ülevaate saamiseks tutvuge toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või ülevaate esitlust.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 IS 1P 16A läbi viia?

    Toode saab edukalt jagab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised aspektid defineerivad toodet paralleelsetest mudelitest?

    DX3 IS 1P 16A firmalt Legrand paistab silma turuliidrite raames tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele rangetele Euroopa seadustele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 IS 1P 16A väärtus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahakulu on 5.16 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Käi registreerimisel meie meilileht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 IS 1P 16A-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubaväärtusest ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või saata ühendust meie klienditeenindusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 IS 1P 16A kohalevedu?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerteenust ja kauba omaksvõttu meie ladu. Jõudmise tingimused ja maksumus on tingitud teie tsoonist ja eelistatud kauba omandamise moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 IS 1P 16A?

    Kasutusaja pikendamiseks on eluline püsivalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Kohandudes valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja viige ellu vajalikke profülaktikat ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 IS 1P 16A on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, moodul on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb nimetatud tõhusa lahenduse tehnoloogiliste optimeerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 IS 1P 16A teiste Legrand vidinatega?

    Kaup on välja töötatud kohandatud ühilduvust eeldades koos teiste Legrand komplektidega ja ühikutega, mis kinnitab kogu süsteemi mugava integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja komplektide kasutamine lihtsustab ka teenindust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
5,16 €
5,16 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast