Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406315 - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406315 - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P - Legrand - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P - Legrand - 0
406315 - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P - Legrand
9,44 €
9,44 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P - Legrand
9,44 €
KKK ja lisateave

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P on BaltElec preemium toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikaajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P kasutamist rasket ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks ettevõtetele kes vajavad operatsioonis olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P by Legrand on tõestatud ja tulus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne asetamine ja puhastus ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P ja veenduda selle 9.44 € usaldusväärses kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 3P (406315) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
9,44 €
9,44 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast