Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406314 - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406314 - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P - Legrand - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P - Legrand - 0
406314 - DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P - Legrand
14,19 €
14,19 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P - Legrand
14,19 €
KKK ja lisateave

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P kasutamist raskeid ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P välja mõtlemisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P on kujundatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle õigeks otsuseks kes planeerivad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P by Legrand on kvaliteetne ja kasulik lahendus DX3 töötajatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne seadistamine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P ja veenduda selle 14.19 € usaldusväärses kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 MAN. ÜMBERLÜLITUSLÜLITI 2P (406314) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
14,19 €
14,19 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast