Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406287 - DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406287 - DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE - Legrand - DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE - Legrand - 0
406287 - DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE - Legrand
64,43 €
64,43 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE - Legrand
64,43 €
KKK ja lisateave

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE on BaltElec esmaklassiline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE väljatöötamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE on väljatöötatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle soodsaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad saavutada käitatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See näitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnale.

DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja puhastus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta online-pood mõistliku hinnaga DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE ja veenduda selle 64.43 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 NC PB 230V+PATAREI LÜLITUSSEADE (406287) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
64,43 €
64,43 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast