Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

406276 - DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
406276 - DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V - Legrand - DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V - Legrand - 0
406276 - DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V - Legrand
17,04 €
17,04 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V - Legrand
17,04 €
KKK ja lisateave

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V kasutamist rasket ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V välja arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V on ehitatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle ideaalseks valikuks kes otsivad omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V by Legrand on turvaline ja efektiivne lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigaldamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V ja veenduda selle 17.04 € ülimalt heas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 ŠUNTVÄLJALÜLITUS 12/48V (406276) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
17,04 €
17,04 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast