Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401871 - XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401871 - XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R - Legrand - XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R - Legrand - 0
401871 - XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R - Legrand
16,49 €
16,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R - Legrand
16,49 €
KKK ja lisateave

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest detailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmistamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R kasutamist töötingimustes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R väljatöötamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R on kujundatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged manualid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks ettevõtetele kes planeerivad kasutuses olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kinnitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R by Legrand on tõhus ja kasulik lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja korraldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R ja veenduda selle 16.49 € paremas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 LÄBIPAISTEV UKS 1R (401871) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
16,49 €
16,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast