Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401862 - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401862 - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R - Legrand - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R - Legrand - 0
401862 - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R - Legrand
21,14 €
21,14 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R - Legrand
21,14 €
KKK ja lisateave

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja toimivust.

Peamised omadused XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikaajalise ja vastupidavuse. See võimaldab XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R komplekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle õigeks valikuks kes tahavad kasutuses olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R by Legrand on kindel ja efektiivne lahendus XL3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kasutamata võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R ja veenduda selle 21.14 € kõrges kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 2R (401862) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
21,14 €
21,14 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast