Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401861 - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401861 - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R - Legrand - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R - Legrand - 0
401861 - XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R - Legrand
16,98 €
16,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R - Legrand
16,98 €
KKK ja lisateave

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R on BaltElec ülim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud lahendus tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R väljatöötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Sobivus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökosüsteemile.

XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R by Legrand on stabiilne ja võimas lahendus XL3 praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne asetamine ja puhastus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R ja veenduda selle 16.98 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 LÄBIPAISTMATU UKS 1R (401861) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
16,98 €
16,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast