Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401816 - XL3 160 SININE TARIIF + 4R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401816 - XL3 160 SININE TARIIF + 4R - Legrand - XL3 160 SININE TARIIF + 4R - Legrand - 0
401816 - XL3 160 SININE TARIIF + 4R - Legrand
337,62 €
337,62 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 160 SININE TARIIF + 4R - Legrand
337,62 €
KKK ja lisateave

XL3 160 SININE TARIIF + 4R on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused XL3 160 SININE TARIIF + 4R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Tehases kasutatud ressursid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab XL3 160 SININE TARIIF + 4R kasutamist rasket ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 160 SININE TARIIF + 4R tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 160 SININE TARIIF + 4R loomisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

XL3 160 SININE TARIIF + 4R on arendatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

XL3 160 SININE TARIIF + 4R on levinud erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad omandatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

XL3 160 SININE TARIIF + 4R kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 160 SININE TARIIF + 4R on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 160 SININE TARIIF + 4R, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. XL3 160 SININE TARIIF + 4R vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

XL3 160 SININE TARIIF + 4R by Legrand on kvaliteetne ja kasulik lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne ülespanek ja remont ning lai tööulatus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga XL3 160 SININE TARIIF + 4R ja veenduda selle 337.62 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 160 SININE TARIIF + 4R (401816) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
337,62 €
337,62 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast