Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401815 - XL3 160 SININE TARIIF + 3R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401815 - XL3 160 SININE TARIIF + 3R - Legrand - XL3 160 SININE TARIIF + 3R - Legrand - 0
401815 - XL3 160 SININE TARIIF + 3R - Legrand
285,32 €
285,32 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 160 SININE TARIIF + 3R - Legrand
285,32 €
KKK ja lisateave

XL3 160 SININE TARIIF + 3R on BaltElec eliit toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest üksikasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused XL3 160 SININE TARIIF + 3R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmimises kasutatud ainet ja läbimõeldud planeerimine tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab XL3 160 SININE TARIIF + 3R kasutamist raskeid ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 160 SININE TARIIF + 3R tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 160 SININE TARIIF + 3R väljatöötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

XL3 160 SININE TARIIF + 3R on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

XL3 160 SININE TARIIF + 3R on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle omaseid jooni saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks ettevõtetele kes eelistavad kasutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

XL3 160 SININE TARIIF + 3R kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 160 SININE TARIIF + 3R on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 160 SININE TARIIF + 3R, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. XL3 160 SININE TARIIF + 3R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

XL3 160 SININE TARIIF + 3R by Legrand on usaldusväärne ja tõhus lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne installeerimine ja korraldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga XL3 160 SININE TARIIF + 3R ja veenduda selle 285.32 € usaldusväärses kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 160 SININE TARIIF + 3R (401815) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
285,32 €
285,32 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast