Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401806 - XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401806 - XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE - Legrand - XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE - Legrand - 0
401806 - XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE - Legrand
263,03 €
263,03 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE - Legrand
263,03 €
KKK ja lisateave

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE on BaltElec superior toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE kasutamist keerulistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige sobivamaks ettevõtetele vajalikuks kes otsivad rakendatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See näitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus XL3 tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne korraldamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE ja veenduda selle 263.03 € parandatud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 160 6R ISOLAAT. KOMPLEKTNE (401806) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
263,03 €
263,03 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast