Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401803 - XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401803 - XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand - XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand - 0
401803 - XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand
167,48 €
167,48 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand
167,48 €
KKK ja lisateave

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest elementidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE kasutamist rasketel ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusnormidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on formuleeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle õigeks valikuks kes soovivad integreeritavate seadmete universaalsust ja standardimist.

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kaasneb, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökosüsteemile.

XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus XL3 spetsialistidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigaldamine ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE ja veenduda selle 167.48 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 160 3R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE (401803) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
167,48 €
167,48 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast