Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401802 - XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401802 - XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand - XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand - 0
401802 - XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand
148,58 €
148,58 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE - Legrand
148,58 €
KKK ja lisateave

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja toimivust.

Peamised omadused XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pikema ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE kasutamist rasketel ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE kavandamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on arendatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle ideaalseks ettevõtete valikuks kes eelistavad operatsioonis olevate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kinnitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnale.

XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE by Legrand on stabiilne ja tõhus lahendus XL3 meistritele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigaldamine ja hooldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE ja veenduda selle 148.58 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 160 2R ISOLEERITUD KOMPLEKTNE (401802) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
148,58 €
148,58 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast