Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401679 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401679 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand - 0
401679 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand
96,60 €
96,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand
96,60 €
KKK ja lisateave

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest üksikasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja kasutegurit.

Peamised omadused XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad eluea ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R kasutamist tõsistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R välja töötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R on väljatöötatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R paistab silma erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks otsuseks kes otsustavad kasutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R by Legrand on veatu ja ressursisäästlik lahendus XL3 töötajatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne asetamine ja korraldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta online-pood soodsa hinnaga XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R ja veenduda selle 96.60 € ülimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R (401679) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
96,60 €
96,60 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast