Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401677 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401677 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R - Legrand - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R - Legrand - 0
401677 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R - Legrand
57,46 €
57,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R - Legrand
57,46 €
KKK ja lisateave

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R on BaltElec preemium toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R kasutamist komplitseeritud ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R arendamisel pöörati suurt tähelepanu turvaküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige sobivamaks variandiks kes eelistavad olemasolevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökosüsteemile.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R by Legrand on soliidne ja tulus lahendus XL3 meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta online-pood atraktiivse hinnaga XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R ja veenduda selle 57.46 € parandatud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 2R (401677) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
57,46 €
57,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast