Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401669 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401669 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand - 0
401669 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand
104,93 €
104,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R - Legrand
104,93 €
KKK ja lisateave

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R on BaltElec tipptasemel toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisiasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivsust.

Peamised omadused XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R kasutamist raskeid ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged manualid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle õigeks variandiks kes eelistavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka loodusele.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R by Legrand on veatu ja toimiv lahendus XL3 ekspertidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne korraldamine ja hooldus ning lai otstarve muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R ja veenduda selle 104.93 € ülimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 4R (401669) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
104,93 €
104,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast