Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401657 - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401657 - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R - Legrand - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R - Legrand - 0
401657 - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R - Legrand
94,46 €
94,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R - Legrand
94,46 €
KKK ja lisateave

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R kasutamist ekstreemsetes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R disainimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged korraldused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle õigeks ettevõtetele kes planeerivad juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R by Legrand on kvaliteetne ja praktiline lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne ülespanek ja korraldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikapood hea hinnaga XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R ja veenduda selle 94.46 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 2R (401657) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
94,46 €
94,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast