Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401656 - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401656 - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R - Legrand - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R - Legrand - 0
401656 - XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R - Legrand
62,49 €
62,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R - Legrand
62,49 €
KKK ja lisateave

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R kasutamist rasketel ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R on arendatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades spetsifikatsioonidele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes eelistavad rakendatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R by Legrand on stabiilne ja toimiv lahendus XL3 spetsialistidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne seadistamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R ja veenduda selle 62.49 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 SUR.MOUN+TRANS UKS 1R (401656) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
62,49 €
62,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast