Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401648 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401648 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R - Legrand - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R - Legrand - 0
401648 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R - Legrand
119,50 €
119,50 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R - Legrand
119,50 €
KKK ja lisateave

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R on BaltElec ülim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest detailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmistamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R kasutamist rasketes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Vastav rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige sobivamaks variandiks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka maailmale.

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus XL3 asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja korraldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood soodsaimaga hinnaga XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R ja veenduda selle 119.50 € ülimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 3R (401648) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
119,50 €
119,50 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast