Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401646 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401646 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R - Legrand - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R - Legrand - 0
401646 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R - Legrand
61,93 €
61,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R - Legrand
61,93 €
KKK ja lisateave

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tehases kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R välja arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R on formuleeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes otsustavad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähistab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökosüsteemile.

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R by Legrand on tõestatud ja kasulik lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne integreerimine ja kontroll ning lai rakendusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R ja veenduda selle 61.93 € suures kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 1R (401646) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
61,93 €
61,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast