Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401642 - XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401642 - XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R - Legrand - XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R - Legrand - 0
401642 - XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R - Legrand
96,18 €
96,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R - Legrand
96,18 €
KKK ja lisateave

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R on BaltElec esmaklassiline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R välja arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtetele kes planeerivad kasutuses olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R by Legrand on stabiilne ja mõjus lahendus XL3 töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigutamine ja puhastus ning lai otstarve muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R ja veenduda selle 96.18 € ülimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 SURF MOUN+TRAN UKS 2R (401642) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
96,18 €
96,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast