Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401632 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401632 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R - Legrand - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R - Legrand - 0
401632 - XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R - Legrand
96,65 €
96,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R - Legrand
96,65 €
KKK ja lisateave

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Tehases kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad ajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R kasutamist rasketes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R välja mõtlemisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged õpetused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle parimaks otsuseks kes otsustavad olemasolevate seadmete standardimist ja standardimist.

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka elukeskkonnale.

XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R by Legrand on veatu ja tulus lahendus XL3 professionaalidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R ja veenduda selle 96.65 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 SURF MOUN+OPA UKS 2R (401632) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
96,65 €
96,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast