Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

401611 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
401611 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R - Legrand - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R - Legrand - 0
401611 - XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R - Legrand
37,67 €
37,67 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R - Legrand
37,67 €
KKK ja lisateave

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R on BaltElec tipptasemel toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - XL3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisiasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud ainet ja läbimõeldud lahendus tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R kasutamist komplitseeritud ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R projekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R on tehtud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks ettevõtete valikuks kes tahavad rakendatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kinnitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R by Legrand on tõestatud ja tulus lahendus XL3 spetsialistidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigaldamine ja ülevaatus ning lai toimimispiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus soodsa hinnaga XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R ja veenduda selle 37.67 € paremas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave XL3 125 PINNAPEALNE PAIGALDUS 1R (401611) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
37,67 €
37,67 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast