Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

34034 - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
34034 - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
34034 - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
8 935,47 €
8 935,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
8 935,47 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Produktsioonis kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad korraliku ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade kasutamist äärmuslikes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade väljatöötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusnormidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade on formuleeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged õpetused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade on populaarne erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle parimaks lahenduseks kes vajavad omandatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ümbrusele.

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade by Schneider Electric on tõhus ja mõjus lahendus ComPact NS töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebipood konkurentsivõimelise hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade ja veenduda selle 8,935.47 € parandatud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 4P, komplektne seade (34034) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
8 935,47 €
8 935,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast