Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

34033 - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
34033 - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
34033 - Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
7 171,72 €
7 171,72 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
7 171,72 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest peensustele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud planeerimine tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade kasutamist töötingimustes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade välja arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade on planeeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad integreeritavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökosüsteemile.

Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade by Schneider Electric on kindel ja mõjus lahendus ComPact NS tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood mõistliku hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade ja veenduda selle 7,171.72 € suures kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS3200NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 3200A, 3P, komplektne seade (34033) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
7 171,72 €
7 171,72 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast