Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

34031 - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
34031 - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
34031 - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
7 412,54 €
7 412,54 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
7 412,54 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade on BaltElec preemium toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest detailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud ressursid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade loomisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnormidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Tänu omaseid jooni saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle õigeks lahenduseks kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökosüsteemile.

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade by Schneider Electric on tõhus ja praktiline lahendus ComPact NS praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne monteerimine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebipood soodsaima hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade ja veenduda selle 7,412.54 € kõrges kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 4P, komplektne seade (34031) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
7 412,54 €
7 412,54 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast