Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

34030 - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
34030 - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
34030 - Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
5 665,05 €
5 665,05 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
5 665,05 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest komponentidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad pika ja vastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade kasutamist ekstreemsetes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade kavandamisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusnormidele. Vastav rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade on formuleeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged suunised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtete valikuks kes planeerivad kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See näitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade by Schneider Electric on soliidne ja tõhus lahendus ComPact NS tegijatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne integreerimine ja ülevaatus ning lai otstarve muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade ja veenduda selle 5,665.05 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS2500NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2500A, 3P, komplektne seade (34030) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
5 665,05 €
5 665,05 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast