Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

34027 - Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
34027 - Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
34027 - Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
4 429,56 €
4 429,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
4 429,56 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade kasutamist raskeid ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade väljatöötamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged instruktsioonid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle õigeks valikuks kes püüavad integreeritavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade by Schneider Electric on usaldusväärne ja tõhus lahendus ComPact NS töötajatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai toimimispiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade ja veenduda selle 4,429.56 € parandatud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS2000NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 2000A, 3P, komplektne seade (34027) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
4 429,56 €
4 429,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast