Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

34024 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
34024 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
34024 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
3 616,01 €
3 616,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
3 616,01 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Ehitusel kasutatud ressursid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade kasutamist äärmuslikes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade välja töötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate turvasüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on disainitud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks variandiks kes vajavad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See osutab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade by Schneider Electric on veatu ja toimiv lahendus ComPact NS meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne asetamine ja järelevalve ning lai toimimispiirkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade ja veenduda selle 3,616.01 € suures kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS1600bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade (34024) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
3 616,01 €
3 616,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast