Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33921 - Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33921 - Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile - Schneider Electric - Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile - Schneider Electric - 0
33921 - Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile - Schneider Electric
630,88 €
630,88 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile - Schneider Electric
630,88 €
KKK ja lisateave

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest pisidetailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja toimivust.

Peamised omadused Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud substsantsid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile kasutamist rasket ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile väljatöötamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile on arendatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle täiuslikuks lahenduseks kes otsivad käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile by Schneider Electric on tõhus ja tulus lahendus ComPact NS spetsialistidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne monteerimine ja korraldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vältimatta võimalust osta e-pood mõistliku hinnaga Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile ja veenduda selle 630.88 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaablitüüp Ukselukk Masterpact NT/NT UL489 väljatõmmatavale kaitselülitile (33921) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
630,88 €
630,88 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast