Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33905 - Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33905 - Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF - Schneider Electric - Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF - Schneider Electric - 0
33905 - Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF - Schneider Electric
162,06 €
162,06 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF - Schneider Electric
162,06 €
KKK ja lisateave

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja produktiivsust.

Peamised omadused Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF kasutamist komplitseeritud ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF loomisel pöörati erilist tähelepanu turvaküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF on tehtud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle parimaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF by Schneider Electric on stabiilne ja võimas lahendus ComPact NS spetsialistidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne ülespanek ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood hea hinnaga Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF ja veenduda selle 162.06 € usaldusväärses kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Seadme lukustuskomplekt, 2 Ronis võtmelukku koos kohanduskomplektiga, 1 võti, lukustus asendis OFF (33905) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
162,06 €
162,06 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast