Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33869 - võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33869 - võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. - Schneider Electric - võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. - Schneider Electric - 0
33869 - võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. - Schneider Electric
81,71 €
81,71 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. - Schneider Electric
81,71 €
KKK ja lisateave

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. on BaltElec tipptasemel toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest väikestele asjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja kasutegurit.

Peamised omadused võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmistamises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikema ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. loomisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. on kujundatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle väga sobivaks otsuseks kes vajavad operatsioonis olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis., saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. by Schneider Electric on turvaline ja kasulik lahendus ComPact NS spetsialistidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. ja veenduda selle 81.71 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave võtmelukk Profalux pöörlevale käepidemele, ComPact NS630b kuni NS600, võtmeluku komplekt ei kuulu komplekti, lukustus OFF-asendis. (33869) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
81,71 €
81,71 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast