Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33768 - Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33768 - Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa - Schneider Electric - Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa - Schneider Electric - 0
33768 - Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa - Schneider Electric
28,42 €
28,42 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa - Schneider Electric
28,42 €
KKK ja lisateave

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa on BaltElec tipptasemel toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest detailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja kasutegurit.

Peamised omadused Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Loomisel kasutatud ressursid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa kasutamist raskeid ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa loomisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusstandarditele. Vastavus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa on tehtud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa on levinud erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks variandiks kes eelistavad käitatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa by Schneider Electric on tõestatud ja kasulik lahendus ComPact NS tegijatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne installeerimine ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta online-pood atraktiivse hinnaga Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa ja veenduda selle 28.42 € parandatud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Faasidevahelised tõkked, MasterPact NT, ComPacT NS630b/NS1600, väljatõmmatav, 3P/4P, tagumisele ühendusele, ülalt/alla, varuosa (33768) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
28,42 €
28,42 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast