Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33766 - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33766 - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa - Schneider Electric - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa - Schneider Electric - 0
33766 - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa - Schneider Electric
80,96 €
80,96 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa - Schneider Electric
80,96 €
KKK ja lisateave

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest pisiasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Koostamises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad kestva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa kasutamist rasketel ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa disainimisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnormidele. Vastav rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks ettevõtete valikuks kes püüavad operatsioonis olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ümbrusele.

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa by Schneider Electric on tõhus ja mõjus lahendus ComPact NS ekspertidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta online-pood soodsa hinnaga Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa ja veenduda selle 80.96 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 4P, varuosa (33766) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
80,96 €
80,96 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast