Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33765 - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33765 - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa - Schneider Electric - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa - Schneider Electric - 0
33765 - Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa - Schneider Electric
81,01 €
81,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa - Schneider Electric
81,01 €
KKK ja lisateave

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja produktiivsust.

Peamised omadused Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa disainimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa on formuleeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks lahenduseks kes eelistavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa by Schneider Electric on tõhus ja võimas lahendus ComPact NS tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne installeerimine ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood taskukohase hinnaga Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa ja veenduda selle 81.01 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Turvasulgurid (VO), MasterPact NT, ComPacT NS630b kuni NS600, väljatõmmatav, 3P, varuosa (33765) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
81,01 €
81,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast