Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33645 - Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt - Schneider Electric

1 Laos EAN: 3303430336457
33645 - Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt - Schneider Electric - Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430336457
33645 - Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt - Schneider Electric
238,20 €
238,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt - Schneider Electric
238,20 €
KKK ja lisateave

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt on BaltElec preemium toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest komponentidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt kasutamist keerulistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged instruktsioonid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt paistab silma erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle väga sobivaks otsuseks kes vajavad käitatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See näitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt by Schneider Electric on kvaliteetne ja efektiivne lahendus ComPact NS asjatundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta e-pood soodsa hinnaga Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt ja veenduda selle 238.20 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaabliotsakute adapterid, MasterPacT NT, ComPacT NS630b kuni NS1600, ühendus kuni 4 kaablile koos otsakutega, 4-osaline komplekt (33645) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
238,20 €
238,20 € sh. käibemaks
1 laos